save tonight Eagle eye cherry

Min favorit låt i alla kategorier. På gitarr på fyllan är den bäst.


i feel empty more tequila more love more anything more is better


happy


tihi

Hej igen........jag fick nyss ett så jävla fint mejl där det stod att ja var jätte lik lisbeth salander och att det var en riktigt komplimang...........blir alltid lika glad när jag hör det, älskar henne.fy i fän vilken ball bild.......och med det säger vi godnatt!


budord


Hörde den idag på en parkbänk i solen

Tisdagen var bra, kollade lite i stan fick med min en svart kappa hem den är suuuuuper kvninnlig är rädd.. ska ja behålla den? vill hellre ha en vinröd jacka...erhmf. Sen tvätt sen jogga sen ut en sväng med fina folk !
Joooooooooooobbbbbbbbbbbbbbb.................idag köpte ja ett par fina leggings...sen hitta ja hannisen på söder så blev det hel kväll med gänget mysigt värre. Slutade i fullt ös prat om att ja ska skaffa lägenhet och hur.. så spännande att jag D Ö R. Sen ska ja sätta igång med körkortet nästa vecka. Hoppas som fan dagen imorgon blir bra, frågan är bara ska man till paradise eller caliente? första fredagen på länge jag är ledig ska firas med champange och ballonger. Ska laga god mat. ^^ Har fetaste skoångesten och jackångesten inte kul alls......sov skit inatt, verkligen SKIT. Hoppas jag sover finare ikväll och att morgon dagen blir finast.

har beställt biljett nu tihi..


PEACE

snuuuufisar


tell me what to do.

Lång dag kom hem från jobbet halv tio så mörkt så trött. Haft en grym helg.
Upp tidigt imorgon så måste sussa, känner mig lite sjuk. Vill bara shoppa imorgon men måste tvätta och städa.
MÅSTE. iwypeace

forever forever forever forever


baby i need you to get rich or die trying i think thats whats gonna happen im gonna die trying

Jobbat ikväll, riktigt skön kväll. Vädret var mys. Men ska upp imorgon känns inge kul alls.... vill bara sova i morgon ! Men får väl springa eller något. Kollat lite på the real l world........fan vad konstigt dom tänker... om min partner skulle vilja bli nykter ofta ja skulle supa mig as packad hela tiden om hon inte ville det.  jaja... skulle säkert gjort sådant förr.......känns som ja skärpt mig så sjukt mkt på alla sätt och vis. känns bra, känns skönt.

peace

♀ + ♀ = ♥


Du får inte tro du är speciell eller att du kan släppa på spärren och säga vad du känner nej nej nej sådant får ju vi människor inte göra, man måste spela cooooooool och tänka på vad andra tycker och man kan ju inte svälja stoltheten nej nej.ironi..lite av min grej. Romantik lite för mkt av min grej.
Hoppas in i det sista att det ska vara som på film FÖR mycket mig
...måste skärpa mig!

Det var denna tisdag.

Fick ett så sjukt fint sms idag, det finaste jag fått tror jag eller snarare två var det och långa var dom. Fick tårar i ögonen FINT var det. Blir så glad att jag kan ge en människa något, det jag ångrar och inte fick gjort vill jag ge någon annan att få göra. För jag vet hur man kan trassla till det om någon och att få ge någon annan råd och finnas där känna så sjukt fin uppgift, ja kommer bli en underbar moder. haha :)

BTW fan vad jag gillar vädret, sorry att ja tjatar men dom här fina vindarna mjaouuuuuuuuu.
Fast man vill ju ha någon att gå hem till, " spelar ingen roll vem det är bara någon tjock får hon vara då blir det ju varmt och skönt iaf" haha niclas är för skön han.
Nu ska jag sova god natt.

peace

-

btw.. var med om något jätte konsitgt imorse jag kunde inte öppna mina ögon helt extremt konstigt, sen när dom väl gick upp kunde ja bara kisa såg jätte konstig ut, en knarkare på vift, var helt stört kul. SPLAT on that .

Blåsten försvinner och vindarna tar över

du verkar hålla andan är det för du väntar på något som ska börja eller sluta. jag får så mycket höstkänslor.

Gillar mina nya jobb tider, gillar att det går bra för mig på jobbet. gillar att jag har extrem sovmorgon i mårn men ligger ändå i sängen redan och degar. gillar att ja ska sätta på greys anatomy direkt när jag skrivit klart. gillar att vi har pinnglass i frysen som ja köpte av glassbilen.

gillar inte att jag är kissnödig för ligger så skönt. gillar inte att jag fortfarande inte har tvättat så har inga trosor. gillar inte att jag har ett sådant EXTREMT sug efter allt gott fint och mjukt.

fuck off.
peace

RSS 2.0