...

Ibland har du bara lust att klättra upp på det där höga berget och när du kommer upp ställa dig på kanten och låta vinden ta hand om resten.

Söndagen

Läkaren sa som dom alltid säger, virus jävla fucking virus ge mig piller!!!!!!!!
Men sköterskan var suppppper skön , " få får jag äran att pilla i din hals" "du är en stjärna på detta" osv..
Ville ta med henne hem, mamma ville det  också.


Jag blir aldrig frisk, jag är negativ och klättrar snart på väggarna. Tänker för mycket och vet för mycket och gör för lite, inte bra kombi. Ska väl kolla på någon film och äta chips och dipp med mami i vanlig ordning, SUCK.Bilden kändes bara så rätt...


I know you miss me


Tjyvrökning på g

Idag satt det tre fjårtisar och tjuvrökte utanför oss och min kära mor störde sig extremt så hon öppnar balkongdörren och säger ovanligt högt NU SKA JAG VATTNA då svarar en av småkillarna "jaha.." mamma: " DET HAR VÄL INTE DU MED ATT GÖRA"  Efter detta springer hon in till mig dör av garv och jätte stolt över sitt bus.. där kan man verkligen säga MAN BAHVAAAAAAAAAAAAAAAA? 

I die...min humor e bäst jag vet:)


växthuseffekten

- När jag målar så lyssnar jag på p1 så mina målningar har med att göra vad som händer just nu och nu är det ju om växthuseffekten så jag målar mest växthus.

- Ja den där växthuseffekten är en jävla obehaglig effekt...

HAHA i die ^^

FLOGGING MOLLY "If I Ever Leave This World Alive"

She says I'm okay; I'm alright,
Though you have gone from my life
You said that it would,
Now everything should be all right


P.S.  I Love You

Fredag.

Fan vad rööööötet detta är :( Fattar inte vad det är med min kropp. När jag blir frisk ska jag äta nyttigt och röra på mig och sova ordentligt och inte dricka så jävla mycket. Röka kan jag dock inte sluta med går inte, inte just nu.
Fan för att vara sjuk min dåliga kropp orkar inte. Och har ingen som kan komma hitt och kolla film :( ska kolla film och vräka i mig godis ikväll! Och jag som älskar utgång fredagar...:(
Hemma

Nu är jag hemma, blev lite smått lycklig när jag såg första t banan. Men är fortfarande inte kry vilket suger och är jättte hungrig men orkar inte laga man och nu börjar Ernst göra sin goda mat på tv. Jag älskar han asså vill inget annat än att flytta in i det där huset han har gjort till en dröm.

orka vara sjuk vill vara social!


nico


Yes I'd rather hurt than feel nothing at all.

Picture perfect memories,
Scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk,
And I need you now.
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Yes I'd rather hurt than feel nothing at all.

Var fan är jag?

Sämsta dagen på länge. Regn, jobbiga människor allt mår skit är sjuk blääää. Jag får klaga idag det får jag faktiskt. Så idag har jag tryckt i mig SÅ sjukt mycket konstiga saker, småkakor chocklad muffins andra muffins hallonpaj prinsesstårta våfflor köttbullar melon mandarin. Jag spyr lite på mig själv tror jag, satt i soffan och typ vräkte i mig kakorna och bara tänkte herre tänk om någon såg mig nu. HAHA ;)

När jag kommer hem ska jag övertyga min kära mor om att vi behöver en katt till hushållet. En orange ska det vara!
Imorgon ska jag hem, imorgon ska jag hem, imorgon ska jag hem, imorgon ska jag hem... sa jag att jag ska hem i morgon? Ska bli skönt att träffa så otroligt söta människor ska bli så skönt att dricka en öl ska bli så skönt att bara vara.

peacegayandpride.......nooo vem lurar jag.

aktiv?

Fy fan jag kommer aldrig bli kry. Jag kommer aldrig sluta vara utråkad. Jag vill hem NU. Är inne hela dagen idag förutom när jag tjuvröker, jag är 20 bast och tjyvröker ja mycket ska man vara med om innan man dör. Saknar mina fina människor hemma för mycket:( Känns som om mitt liv kommer ändras drastiskt snart, hoppas det i allafall !

VAR FAN ÄR DU?

PEACE

så blir det när man inte har alla korna i stallet

Dö inte ifrån mig, jag älskar ju dig!

Ingen vanlig tisdag.

Jag fick tröst shoppa idag, gick i stan för mig själv och köpte en svart lång skjorta, en vitgrå lång sak och mörkgröna byxor :) Om någon undrar...

Sen spelade jag bowling med kusiner,pappa,morbror var kul ett tag men alla fick stricke förutom jag och jag kom sist så blev ledssen kisse:( Köpte en glass som tröst och åt tills jag mådde illa....normalt. Åt lite till när jag kom hem så jag skulle må mer illa så jag slapp må något annat, normalt.

Mina kusiner har bra humor, mycket bra! NU RÄCKER DET OKEJ?! Haha........imorgon ska jag städa ett garage och spela jepardy kul mycket intressant dag må jag säga..............................

FAN VILKEN ÅNGEST JAG HAR NO MORE ALKOHOL FOR MIG.  eller iaf inte så mycket som det alltid blir nu för tiden.

PEACE

En måndag

Idag har jag målat huset och färgen blev klart röd :) Stod i bikini och försökte få lite färg, lyssnade på rix fm som för övrigt har väldigt stort utbud på musik...host host ja! Lagade fett god mat, senare på kvällen var jag och spelade minigolf och fika med kusin, jag vill också vara 13 !

Älskar när jag frågar min kusin om hon läst biblen, "nee eru dum det lär ta typ flera år, har du?" jag: "Är du dum jag vet inte ens hur man gör" Maha min humor på topp:)

När jag kommer hem måste jag träffa Julia,nico,hegge,pontus,nicole,erika SJUKT länge sen hallå?!!
Ingen har fortfarande svarat på vad jag ska göra med mitt hår.. inte ok!

PEACE

in lövGötet, why?


Men hej hallå tja

Såg att queenie hade gjort reklam för min blogg så nu måste jag väl börja skriva något vettigt här, även om det nog inte kommer gå så jävla bra. Jag kom iaf iväg till götet SÅ bra ;)
Vi sov typ hela tågresan ditt så kändes som det gick jätte snabbt. Så vad hände egentligen i gbg ... vi söp, sen söp vi lite till och klagade på hur dåligt vi sov SOM vi för vrigt gjorde ett köks golv haha jag dör..jag var på väg att tatuera in öl mitt ben TACK att ja inte gjorde det haha. Vi hängde på gretas som var feting nice, men känndes som jag skulle tagit det lite lugnare med alkoholen tyvärr men men vad som händer i göteborg stannar där enligt queenie haha.

NEJ men för fan jag hade FETT skoj, varför är tjejerna så söta där? måste flytta ditt...haha.
Nu sitter jag i småland och har redan fett tråkigt :(
Bilder från götet hittar ni i queenis bilddagbok, http://queenies.tk

i WANT YOU LIKE LASANGA

Love is my drug, is my medicine, Love is my drug, she's my heroin

En FET söndag helt enkelt, eller så var det inte så FET haha, jag är sjuk halsen är cp fan fan fan. Har köpt nya tabletter jag kan knapra nu så det är nice...
Fan att man inte var ute i helgen känns som man missa saker man inte får missa sådär ! Jag måste till gbg i helgen jag MÅSTE komma bort lite, så skönt.
Såg att jag glömt ringa ett jobb som jag skulle ringt i fredags FAEN men får bara ringa i morgon helt enkelt och hoppas att någon söt ängel sitter på min axel, tssssssss.

Eftersom jag inte gör något på dagarna så har jag ju bara strunt att dela med mig av, men hmmm mina föräldrar har fått dille på att plocka bär...folk frågar mig om pride...och det sög...rätt hårt ja..förutom måndagen typ antagligen för att ja var AS taggad...eller för att jag fick blöda...haha vad vet jag...

Vad ska jag göra med mitt hår? Säg det till mig NU

PEACE


Sakna Sakna Sakna det tar aldrig liksom riktigt slut på SAKNAD


Hallå.....hallå igen !

Tabletter på nattduksbord ögonlock tunga 
Jahapp sjuk fortfarande, vill ut och röra mig nu.
Så blev det depp här i sängen med
kent & winnerbäck nostalgi, inte bra inte bra.
Jag har kommit fram till att om jag skulle träffa mig
själv som 14 åring skulle hon
aldrig känns igen mig, jag skulle säga att jag önska
att jag vore henne och hon skulle aldrig tro mig.

PS ! Hur FAN kunde jag dissa winnerbäcks konsär,
jag är dum dum dum i huvudet.
Inte för att det är något nytt men iaf!

SKÅL

Spotify

Nu har jag också spotify, nu är jag också cool och ska spana in allas spellista mohaha, i love the way you lie...lala

Vad fan är batman och robin för jävla film att den ens får visas på tv herre....haha GODNATT!

Jag bara undrar

Finns det inget att att göra än att gå på gayklubb i stockholm?!

Inlägg 2

Fattar inte varför jag fortfarande bryr mig, tar så jävla mycket på krafterna. MÅSTE BORT får ångest. Kan jag sluta tänka så sjukt mycket på vad som kommer hända henne vad hon ska göra ikväll vem som kommer ta på henne. Mår ju bara så sjukt jävla piss av det, kan inte glädjas kan bara bli sur. 

Åh jag måste underhålla mig själv suger att vara sjuk och sitta hemma och lata sig, jag börjar undra om jag inbilar mig att jag är sjuk jag svettas ju bara hur jobbigt är det på en skala ett till tio? Fan vad lam jag känner mig.

KOM HEM QUEENIE !

Inlägg 1

Jag blev lite sjuk och då blev resultatet att skaffa en blogg, jag får försöka göra mig aktiv på att skriva men lär ju bli mer när det blir jätte kallt ute, eller när man blir sjuk. Hmm ja jag har så otroligt intressanta samtalsämnen med mig själv :)

Senaste nytt är väl typ att jag vill flytta här i från och att jag är trött på mitt hår och jag ska fixa mitt rum och jag ska kanske åka till gbg och jag vill få tillbaka min bränna och jag och queenie var ute igår och hade skum kul :)

Senaste sms :

Jag: jag är en dum kisse just nu
queenie: Jia. Og jak er än snel hest
Jag: har du rökt nu igen?
queenie: Nej snela hestar eter gräs, inte röger
Jag : Röker gräs hahaha....
Queenie: NEJ (6)
Hahaa... min humor:)


PS ! varför är du så sjukt snygg för? Jag blir irriterad.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0