haha..

Idag på jobbet....stod en kille och glodde på mig in genom fönstret .. rätt länge men kom aldrig in. Jag bah wtf vem är det...jag är så trevlig :)

Och nu ikväll på facebook får jag ett meddelande.... jobbar du på ***********
hahaha stalker asså :P


Måste erkänna att det var rätt skojigt.......hade dock uppskattat en söt tös istället!

wtf

vem är ni unika besökare? börjar bli en del, är ni så jävla hemliga? haha.....

Jag måste här i från. Jag måste till london. Jag måste bara iväg.


nytt

Jag gillar balla tjejer, men det passar inte dig, för du är som mitt lilla barn. Liten och fin. Snälla var bara dig själv.

Vi behöver lite snygg kärlek såhär på en måndags morgon

 

Nu måste jag rusa ! peace


Godmorgon

Äter kräm, hollonkräm, ingen bra frukost men slänger i mig en fralla på jobbet i all stress och press sedan.
Igår trodde jag att jag skulle tuppa av, kommer säkert göra det idag har sådan fruktansvärd magvärk, mens verk  you name it. blääääääääää.
Helt seriöst i morgon är det 1 februari och det är 2011, jag hänger inte med det går SÅ fort men som jag sa till mig själv i t banne kuren i skärmabrink igår kväll ca halv 7 "jag har ju klarat av alla andra veckor så varför skulle jag inte klara av denna också"





Ge mig sol ge mig värme ge mig massa lax så jag får dra här i från.........men snart SNART.
Skaffa lägeneht i london vore ju inte helt fel asså. Måste ta en engelska kurs .. mobba mig gärna men mitt utal är charmigt men inte korket. Någon som vill hjälpa ?




peace

summer love

vitt är vackert - sluta kämpa emot

peace


Senaste gången jag minns var jag nog 13 år Det var så länge sen sist jag kände hjärtat slå Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på



Sorry.......men hallå snyggaste paret i världshistorien, kan ni gifta er? <3

sorry dude ;)

peace

- one hell of a lie.

Imorse spydde jag nästan och nu har jag konstiga exem på armen kliar som fan, fattar nada.....
Slutar tidigt imorgon, om ja inte får sparken för att jag gjorde en sådan värdelös tzatsiki...knas. Ska träffa nadia imorgon och hämta ut min jacka. Sen typ ut med grabbsen :)

fuck vad jag hatar att det inte finns några spontana och romantiska folk...idag när jag stod och rökte utanför jobbet stod jag och hoppades på att någon skulle stanna med bilen och trycka upp mig och bara kyssa mig. En sådan där riktig kyss.

Egoism finns det gott om i denna värld dock.....man lever bara en gång och kanske dör imorgon eller om några minuter du kan aldrig veta säkert.


Blev att lyssna på oskar lindros idag rå....... fan han asså JAG STÅR INTE UT. fuck off läste du mina tankar när du skrev låt fittan eller?

peace



stuck on replay

wtf måste alla dra........

Konstig måndag

Konstiga saker har raggat på mig idag, haha mycket mystisk dag. Är säkert mitt nya hår.....möpish.
Jag var kung i baren i fredags ska bli det om två dagar igen ölen är den som håller min dammsugare i form.
Misstolka inte dammsugare.

- sniff sugen på öl
- lugn och fin nu om två dar är det onsdag
- haha vi kööööööör då va? :D:D

^^          komik.

Vad mer begär du av mig, jag har gett dig allt jag orkar.

peace

upprörande stört

Jobb......ledighet slut. Åt hos bror efter sen fika och prata ex haha och nytt såklart haha....åtminsone försöka ;)
Sen är jag helt otrolig såklart dricka gift efteråt.......bror skratta ihjäl sig.

"kolla en 6a drink bara 89"
JAG LYSRE UPP
bror dör av garv....."okej jag förstår vad du menar nu..."


KNAS

sykos.......syklop

peace

Jerry Maguire

Har bölat sönder mig, bölat sönder mig. Filmen var så sann så bra, den var så JAG fy fan vad det var jag.

Jerry: "I love you. You... complete me."
Dorothy: "Shut up. Just shut up. You had me at "hello."

Har jag dig också vid hallå?
Bli min fru.

peace

Fredag

Tandläkaren, inga hål på två år yes boxen vad skönt. Tvättade sen jobbigt, kvinnor borde inte behöva tvätta. På kvällen skulle ja ta det lurre men så blev de inte, minns inte så mycket som vanligt tyvärr, men jag ölade med jessica sedan mötte jag upp leo och grabbsen och satt och drack och slirade till halv nio i morse sen hade vi lite gruppsex och somnade haha :) DOCK glömde jag min lur hemma igår ;( fuuuuuuuck vad jobbigt det är när man dricker utan lur orkante ;( men det gick bra hade en skön kväll, nu är jag sliten som ett as och måste sluta dricka på detta visset jag vet att ja tjatar men knas........

Ikväll ska jag och jullebulle laga god middag äta chips dipp och snacka för mycket skit, så akta.........
cigg är fan min bästa vän och jag har börjat prata dialekt det är heltsykos.

Thereses ordföråd just nu:
Sykos
Misserabelt
Brutalt
Ska vi röka
asså...

jag saknar skoooooooooja........jag saknar mycket för mycket av allt. MISSERABELT ;)

peace

Fuckat upp igen....igenigenigen

Hinner vara ledig i några timmar innan jag super mig själv underbordet, detta funkar inte längre. Diagnos alkohol problem....nästa.

Hann shoppa lite på superrean innan iaf, genomskinnligatrososiallafärger..jättefulbh som blev snygg, skinnväst, puder, björnborg..åt hos pappa sen till bror vi söp jävel minns inte ens typ haha...minns bara vissa delar inte bra det där. Sen packade vi in oss i någon taxi, drog till donken sen vidare till olle, taxi chaffisen var KEFF vi somnade och vaknade till en brutal taxameter inte okej....haha. Idag har jag ont i hela fucking kroppen.....som ett as jag äter äcklig mat och har för mycket smink på mig och luktar för mycket perfym, orkar inte duscha ........sen ska man iväg och träffa nicole :D jag får knapra i mig lite lyckopiller så går nog allt ska ni se!!!

peace

"we have beer as cold as your ex heart"

Finns det verkligen så kall öl....HAHA bästa asså.....



ps ! Lizzy Caplan är FETT snygg.....godnatt

peace

Du tog orden ur munnen på mig


Lördag 15 januari

Bra natt, bra sömn. Men konstiga telefån samtal konstiga avslut på relationer och konstiga relationer,brudar suger.  Ledssen i ögat la jag mig mellan killarna och mös in mig totalt, vi mös hela dan käkade kebab kollade film och drack massa cola :) Skönt häng i vårby helt enkelt :) mys!

Hemma nu, ätit semla...jobb börjar imorgon...ledigheten går för snabbt....

peace

Fredag 14 januari

Dålig morgon, bra dag, bättre kväll. Jag gick helt random till frisören och brände pengar kändes bra kändes fint, jag är snygg jobbigt fin. Vid södra station. Åt middag hos pappa, åkte hem till pontus drack massa öl och kollade på lets dance. Vi drog till hellströms ( mitt andra hem enligt markus^^) SÖDER HOF HETER DET BTW. Mötte massa roligt folk, sen kom leo olle anton wi<3 Vi ölade ner oss och drack min nya favvo redbull vodka 6a inge bra egentligen......vi blev nekade tre ställen ^^ sedan kom vi äntligen in på sjätte tunnan SÅ skummis ställe tihi, mitt kort fastnade i bankomaten, vi drog till donken, sedan upp på berget för röka lite ;) Låg och kravlade lite i snön. Åkte hem till olle och hade fyrkant:) Låg hela natten och pratade om fågelturken, del 1 och 2. Det spelar ingen roll....det spelar visst roll kom in kom ut HAHAHHA.......katten säger inget varför........ kulkulkuk.......^^

peace

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.

 

You never lose by loving.

You always lose by holding back.

 

 

peace


take me away


Är bara tvungen..splat på dom två första och sniffish på den sista haha!



chiwawa

Jag har bestämt mig jag ska ha en chiwawa, inte just nu för det har jag varken råd eller tid med, men jag ska ha en. Förstå vad mysigt med kläder och väskor ihhhhhhh :D Gosa in sig helt totalt tihi! Tror kanske inte så många skulle förstå detta parishilton påhitt men i love it. Den översta är en sådan jag ska ha tror jag iaf...kan bli min baby i början innan jag skaffar nåt som gör mig tjock haha :D







peace

Fri i 3 dar

Igår kväll blev det öl på högkvartet...lite små mystiskt ställe men ändå helt okej.
Idag skulle jag in till stan för att färga håret klippa mig köpa kläder må bra och vara glad....men NEJ :@ blev bara ett par as porriga trosor och sådana där strumpbandshållare ...eller blir helt fel skickar med en bild på några om jag hittar så ni hajjar.......hittade dock är mina helt andra färger ;) Ikväll blir det tacos och skulle gärna hitt på nå ikväll men lär väl inte vara nån som vill ikväll så blir tacos och film och ballerina kex JAG VET SÅ GOTT!

 

PEACE


Tisdag morgon.

Tja !

Jag sitter vid datorn och äter frukost innan jobbet, normalt? svar nej...
Vad som äts till frukost kan jag berätta för den som undrar...hallonkräm,mjölk med knäckebröd i...sen vatten och piller vid sidan av! och snart kommer den efterlängtade efterrätten.......ciggen den underbara tassen.

Vid finmiddagen på nyår kastar jag ur mig "mmm...kan bara tänka på hur gott eftermaten ciggen kommer smaka efter detta" hmmm... inte så där jätte charmigt sagt kanske, eller beror ju på om man gillar annorlunda, vilket jag redan var i min enorma leopard dräkt.

Ne nu ska jag sluta prata strunt och hoppas någon känner sig söt idag. haha .......som sagt konstig.

jag fick ett sms nu WIII undra vem :D älska morgon sms...

peace

tankar från en annan plannet

Förstårr inte ens varför jag anstränger mig att försöka vara trevlig, när alla andra skiter i det.
Om du läser min blogg vilket jag vet att du gör så har du ju fattat vad som hänt, annars är du ju seg.
Gör något åt det. Har du ens gjort de saker jag bad dig om? Antagligen inte....du lyssnade inte ens på mig för länge sen.

Idag berättade en person för mig att han träffade sin kärlek i första ring fick två barn och var ihop tills 32.......allthing går, signes syrra ska gifta sig med en kvinna, så fucking ballt ! allhitng går...Bara man vill.

Signe sa en smart sak....man måste ha en bra början, en andning en bra början.
Sen hörde ja en annan bra sak.... det kan ta långt tid .....det kan ta ett år ja har inte brottom ..men ja tänker inte se någon annan ingen ide.......jag har inte brottom........

när man tar livet för seriöst blir det bara fel. alla gör misstag. men ibland vet man trots det vem som är den rätta. vem som kommer stå där när ingen annan gör. vem som vet allt och ser allt och vill bara ens bästa inget annat.
kärlek är vänskap....förstod det bara lite sent. har varit så fruktansvärt rädd.




I wanna do bad things with you.I wanna do bad things with you.I wanna do bad things with you.


i was in love for a moment but now it's gone..

 

peace


-

"Vad behöver vi ha mer av i vårt liv?" (frågan ställs av en seriös person i ett seriöst samanhang)
"kuk,skkkkkkkoja" (viskar)
"HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA" dör av garv...

nothing compares to you

Allmän info
Kön: Kvinna
Födelsedag: den 10 april

Syskon: Pontus Wiegurd
Rebecca Edstrand
Relationsstatus: Änka

Politisk åsikt: öl

Behövde detta skratt

dog lite ..dom gör det ju så jävla bra, sök på helenius hörna fritidsresor på youtube....dagarna dagarna.....


upptäckte att det finns porr på min mobil idag.......soft^^

peace

So meet me by the bridge Oh meet me by the lake When am I gonna see that pretty face again? Meet me on the road Meet me where I said Blame it all upon a rush of blood to the head


Jagvillhaettromantisktbrevettkärleksbrevochjagärdin

 

peace


inte meningen att låta så jävla nere men det är ju halt ute..

Jahapp.........gick ju hem i ösregnet igår från emma kändes sådära..vet inte varför fick bara för mig. Alla säger att ja ska sluta men kan typ inte vill inte sluta även fast ja vet att det vore det bästa ...fuck fuck fuck.

och imorgon börjar jobbet igen har varit sjuk och ledig och alkolist för länge antar jag, imorgon börjar det långa dagar och kvällar.

Fan fan fan varför kan inte bara allt vara enkelt, åtminstone lite...för dig borde det vara så jävla enkelt jag skriver ju för fan böcker. Jag är så genomskinlig och ärlig. fuckme.

Var hos signe idag och pratade och drack te, det var mysigt sen skulle hon på finmiddag och jag skulle hem och aa jag skulle hem.

peace

Otippat

Denna natt för mig själv blev rätt skum här i soffan...kollade på en riddares historia...otippad film haha jätte konstig och musiken till filmen var ännu mer otippad......sen när jag sitter här så börjar någon banka på balkongen och kasta snöbollar på fönstret jag blir så nervös så mina ben börjar skaka.......många tankar som kom till huvudet kan jag lungt säga!!!! Men det löste sig det var bara grannen :) men kunde ju varit lite mer spännande kanske... NU börjar en djävulskromans....jadu ......

du behöver inte spela svår känns onödigt.


peace

För nu kommer det fram med en flaska i hand

Jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
Och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem

(Hey) 
Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer 

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små 
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

(Hey) 
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men 
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Dom ringde från mitt skivbolag
Dom undra var jag var idag
Jag hade en intervju klockan två
och en deadline av nåt slag

Okej lyssna, okej det är alltid likadant 
samma gamla visa när jag går ut
Försöker spela tuff men är långt ifrån tålig
Jag skiter i vad och jag skiter i krav
Nu är det du och jag och du gör min dag
För ikväll är vi kungar som aysan sa
spelar ingen roll för jag är nice idag
Bara bonda med folk i min närhet
Blicken är ärlig, jag bjuder på kärlek
Från en till en, snurra runt igen
och jag struntar i allt för det är en ny dag sen
Klockan är fem och jag vägrar gå hem nu
Vet du vad, låt oss fucka upp igen nu

(Hey, kom igen) 
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll 
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen 
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään

Okej det är alltid likadant, samla gamla visa när jag går ut
Spårar ur så hela haket blir ett dårhus
Går lös på min Twitter så någon blir bitter
Fuckar upp, det är så svårt att vara nykter


Denna textlåt har fanimej jävligt mycket sanning i sig.......... knas

peace

Fredag.

Kände att mitt nattinlägg var lite väl dåligt..för min gårkväll var faktiskt toppen i allafall början. Ja nadia kicki började på hellström sen kom olle :) Sen kom klickbenitadenise :) Så mys ..sen kom broder från ingenstans :D
Dock beställde jag nog inte lite för många redbullvodka......tror jag gjorde av med 700 spenn igår inte okej haha.
Så det fick bli lungt ikväll.......var hos ems och chillpratade lite om den händelserika fredagen...hon åker ju imorgon till london och lämmnar stackars mig i kalla urs sverige :( Så ledssen nu är alla borta igen :( Ensam ensam kisse :(

jag är f.ö.r.v.i.r.r.a.d.........stavade jag rätt där?

Varför vägrar ni säga vilka ni är som läser min blogg har typ många stammisar? Känns lite obehagligt eftersom jag skriver så sjuka saker här.........

peace

-

Hamnade på paradiset ikväll . . Och jag är som jag är tror på ödet karma osv . . Så det var nog ödet jag hamnade där, förstå att du är lika dan som alla andra att du är vem som helst . . Ryktet går trodde jag bara var min egna replik. . .för mig är du inte atraktion längre . . För mig är du bara en dålig förebild. Förlåt mitt hjärta men tänker inte bli som du.

btw

Igår skrattade jag så jag tjöööt kom på en sjuk sak som hände i sommras.....gick runt och sa det hela kvällen och natten.........emma tjöt också..........bror med.......

" Var ska rullen in då? " HAHAHAHAHA..............................



peace

Är det torsdag?

Ja käkade indiskt för första gången igår med emily och emsan, det gick ner men inte helt min grej faktiskt. Efter detta drog vi till söderkällaren och drack vin, sedan hem till broder, sedan hamnade vi på hellströms.....wtf det skulle bara bli en öl och hem men nej nej klart det inte blir så jag och broder hamnade hos någon lirare efter och satt där med folk tills fyra imorse typ.....och mina kläder luktar inge gott :( Skulle gått till läkaren imorse men skolkade totalt fan vad jag suger.......... tillbaka i mina gamla spår...bra början på året.....nej då :)

Upptäckte att jag sjöng idag när jag dammsög hela lägenheten...skumt mycket skumt.....if I could write you a song,
and make you fall in love,
I would already have you up under my arm.
I used to pull all my tricks,
I hope that you like this.
but you probably won't,
you think you're cooler than me.shalalalla..................... dock tror jag inte att jag utalade allthing så rätt nu när jag ser texten men men ^^

Så dagens mat.......halvt knäckebröd och en redbull.... jag är så bra människa....och gissa vad som händer ikvälll.......joooooooo jag ska supa konstigt va? ^^ Hellströms nadia kicki sedan kommer klick denise osv.....:)

PEACE !!!!!!!!!!

Försvinner du så försvinner jag.


Vill inte leva i en värld utan dig

Jag får ont i magen av dig

Jobba på globen nu lite när jag har "jullov" från mitt caffe^^ Jag vill färga håret och köpa höga dr martens och den där jackan på monki. Jag vill och jag ska, sen finns det fler saker jag vill ha vet dock inte om jag ska...
Som jag skrev till elin "Saknar dig så himla mycket känns inte som jag kan gråta med någon annan än dig. och gråter gör jag oftare än andas känns det som..." Orkar inte gråta mer.... jag behöver ett tecken !!!! Ge mig.





peace

-

Jag spyr ut mina egna inälvor, du äcklar mig så fruktansvärt mycket, du är en egoistisk slampa som tror att du vet vad kärlek är, tror du vet vad moral är och hur människor ska vara. Du tror att du äger mig och har mig, men jag andas inte och vem vill ha ett lik?

såjävlasnyggsovhosmiginattsovhosmigallanätter

It hurts but I never show, this pain you'll never know
If only you could see just how lonely and how cold
And frostbit I've become, my back's against the wall
When push come to shove, I just stand up and scream fuck 'em all

 

peace


DOM ÄR MINA GOTT FOLK DOM ÄR MINA, ÄNTLIGEN :D


Måndag

Pratade massa i tel med queenie, söta fina saknar så mycket på nyårsmorgonen satt jag med henne i luren i mer 1 än timme medans hon sov och ibland vaknade hon och "e du kvar?" och jag svarade som en liten bambi mamma "jag e här" Somnade sedan med telefånen vid örat :)

Emma och jag fikade på nybergs random men det var skita trevligt, sedan åkte vi hem till henne och käka och sedan hem till mig för att dricka lite öl och en omtalad champange flaska som jag fått av pontus på studenten, men den var SÅ liten hahaha... emma blev lite besviken^^ Efter detta drog vi till hellström för att möta upp stellaamandasandra sedan drog vi till vican det var sådär måste jag säga för jag blev SÅ JÄVLA FULL som jag alltid blir nu för tiden... jag vinglade fram och trillade hem typ var tvungen att ta taxi för att inte dö typ. Så var ja sur för min mobil la av tidigt på kvällen för ja glömde ladda den sen var den död hela kvällen och när ja kommer hem tror jag att ja sätter i laddaren men NEJ det hade ja inte gjort...smart tjej :) Men ja klarade mig trots allt rätt bra utan mobil ^^

Och idag har jag mått så dåligt som man inte får göra typ plus att jag har jobbat och är fortfarande bakis säger en
hel del ;(







peace

Therese öppnar en champange flaska i tre steg... mycket intressant vill jag lova


Nyår 11


Skrivet 2008-07-11

Jag hade antagligen kommit på att ja skulle börja skriva dagbok men det blev bara ett inlägg... jag är ju lite otålig.


2008-07-11

 

PALLA jag är i Småland, kom imorse hitt skulle ha träffat den där Micke från Malmö idag på dagen för han var i Jönköping men han stängde av mobilen och gick under jorden eller något liknande. Men lika bra det kanske vet faktiskt inte jag bryr mig inte så jävla mycket i alla fall. Har ju ............ Saknar +++++++++ :S fattar inget verkligen inte tänk om jag e lesbisk typ då blir jag fan ledsen eller något i stil med gråtfärdig och desperat. . Saknar +++++++++++++ sjukt mycket ska gå in och kolla på bilder på henne nu tror jag knas haha ordentligt med knas. Kanske något jag fått för mig ena sekunden vill jag vara som Victoria Beckham och andra dagen Lindsay lohan? Någon som vet svaret på vem jag är egentligen vet jag redan vad jag skulle få för svar av de flesta LL såklart ingen Beckham här inte för fin för min stil tror jag men man kanske måste byta sluta äta donk sluta supa sluta vara bög och porr fixerad.

 

Fast verkar som ............ har ett förhållande nu och trust mig knappast med en brud asså…

 

Bra låtar :

katy perry - i kissed a girl

lady gaga - just dance

one republic – stop and stare

Ida Corr - Let Me Think About It


HAHAHA fick mig ett gott skratt.... älskar det sista sluta vara bög och porrfixerad man bah jaha? HAHA
Sen älskar jag hur misserabelt ledsen jag är över att jag kanske är lesbisk, trots detta fortsätter jag bara skriva om en tjej så rolig jag är :D men inget nytt kanske..........

har bara en sak att säga...

OM DU BARA VISSTE, OM DU BARA VISSTE, OM DU BARA VISSTE SÄGER JAG BARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



kill me pleace.

kan kvinnan skriva bättre låtar? ne tror inte det.

SANT

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav



peace


-

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now

i love you

Älska att jag sitter den här tiden på nyår vid en dator brevid en snubbe som spelar fetaste spelet som han kallar något jätte avangcerat men jag säger cs för det ser ut som det.
katastrof nyår...................................................
Mycket tankar och känslor.

Paradise imorgon? isåfall med lowa:D

peace

RSS 2.0