Ingen vet. Vi är inte perfecta. Det är trist. Ibland.

Hitta någons tjejs låtlista så bra musik. Hade inte hört veronica maggios snälla bli min... herre jösses. Många som bara gör det utan att tänka, helt ärligt så ibland har man ingen förklaring till sin handling. Har upptäckt att det är så vanligt.

Igår var jag och kollade mary jet, det var okej hon spelade bara en gamal låt dom nya var inte riktigt min grej. Jag och louise gjorde middag hos mig innan:)

NU måste jag sova........ kallas polaken för att jag jobbar så mycket och från och med måndag blir det mer timmar.. ironi, ikväll när jag åkte hem trodde jag att jag skulle svimma gå in i väggen. Äsch......åt hos pappa ikväll iaf det var fint.

peace

fuck

gjorde något cp dumt nyss, visste inte att om man gick in på sina mejl på facebook att man kunde se vad man skrivit med personen för år sedan, shit vad glad jag var då, fan vad ont det gjorde att se det december 2009. Ne jag svettas av detta. Måste sova godnatt.

Fy så vacker den är, lyssna och slut ögonen. Vad ser du då?

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling

Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
Är hon sådär jämt


Oh jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår

Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

för när man ser att det blöder det är först då det gör ont

Fan, inget vettigt att säga ikväll. Trött, lite halv sjuk. Gått från nacka forum till medis idag så lite halv trött.  Fick med mig en halsduk iaf, och ett fint örhänge. Vi fick med oss godaste jag vet iaf :) Lyssnar på melissa horn ikväll, kanske märks.. sorligt men behövs började snyfta lite på första låten jag hörde som jag såklart skrev om, men hennes röst är ju så fin. Måste snart sova tiden bara springer iväg och jag ska ju jobba i morgon vad annars.. Sen ska jag på massage efter WI! Behöver verkligen det, speciellt efter att jag utalade mig väldigt klantigt idag .." fan vad ont jag har i nacken, måste springa in och köpa en halsduk.." Angelica skrattade och sen blev jag mobbad, för att jag tror att det hjälper med halsduken ( helt seriöst tror jag faktiskt det fortfarande men de behöver ju ingen veta) nej nu är jag så varmt så jag dör. Feber på ingång :( Alltid sjuk, fan. Hittade inga trosor tvättar typ aldrig men wtf använder ju aldrig bh längre så varför använda trosor ;) Såg massa fina blommor idag, fan vad fint om någon skulle ge blommor, det finaste är ju såklart handplockade fy så mysigt. Är inne på detta med romantik.. skriver och lyssnar på för mycket :)

 

peace


Jag kan sitta själv i parken Tills solen har ändrat färgen i mitt hår Jag kan offra allt jag har för ingenting Jag sträcker mig så långt det går Men jag behöver dig kom hit och rör om Jag behöver nått att skriva om.

 

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Satt vid kajen i gamla stan i fredas och kedjerökte njöt av solen och lyssnade på fin musik. Undrade om någon såg mig, borde sätt mig.

Thats me,peace

det där var nån annan det där var inte jag förlåt tusen felsteg det enda som jag kunde vara


Från en fin helg i skärgården, älskar att åka båt.


" jag har gjort allt förutom att klättra upp för monteveres i prencip.."

Dom orden säger jag säkert en gång om dagen om inte två...Men ska klättra upp för det berget, gör det lätt.

peace

det där var nån annan det där var inte jag förlåt tusen felsteg det enda som jag kunde vara

Var på grönan idag, bättre sent än aldrig. Slagsmålklubben uppträdde men var inte riktigt därför ja var där, massa dunk utan någon vacker röst är inte riktigt min kopp te. Eller kopp kaffe för den delen..hrmf nog om det. Blev lite som ett barn iaf ryckte i pontus tröj arm och ville ha sockervadd och slutade inte tjata om att ja skulle vinna en stor nalle, men det gjorde jag ej. Fick iaf i mig sockervadden. Den var riktigt fin den. Men hade varit mysigt att krama om en nalle inatt... fast inte så romantiskt kanske. Tycker det är super romantiskt om man vinner en nalle till sin partner tyvärr ingen som gjort det åt mig.. ännu. Super fjoll romantiker är jag jupp jajjemen tror det slutar som på film. Där är det inge bra att gilla tjejer tror jag för ja är lite sådan att jag tycker att allt ska vara som i kärleksfilmer att det ska sluta lyckligt att man ska göra spontana saker men det tycker oftast inte tjejer konstigt nog. Dom är rätt tråkiga......blommor.......fina middagar.........nja inte riktigt. Eller okej nu överdriver jag mysiga fina presenter har jag absolut fått men kanske inte sådana stora fantasier och önskingar jag har. Men men................begär kanske för mycket. fast neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gör jag ej. Efter detta var vi en sväng på harrys men bror och jag drog hem i tid .......har fått med honom på nykterist banan......soft:) dom andra chiillade på öl .

Måste sova för vet ni vad jag ska göra om några timmar............gissa........jobba såklart. Sniff.

peace

Orkar du döda mig? jag är för trött för att göra det själv.

Har så jävla ont i dag, inte ens okej. Sen har jag skärt upp fingret, nu är det tre fingrar som är uppskurna UNDERBART...Sitter och äter fil med såkallade nyttiga flingor och blåbär till. Halv gott det går ner...dricker äppeljuice också min nya drog det är jätte gott. ermf. Sen om jag har tur hinner jag med lite kaffe fast kanske ingen ide egentligen eftersom jag har så fruktansvärt ont i magen. Så vad ska jag göra idag... trumvirrvell ... jobba WÖP. När folk säger trevlig helg till mig pekar jag finger, jag har ingen trevligt helg, eller jag har ingen helg snarare SUG.
Eller jo lite helg har jag la men den hinner aldrig bli trevlig för jag hinner aldrig tänka ut något spontant, lördag hoppas jag dock blir fin.

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig.....jobbar tills kvälla så klär mig bekvämt som vanligt inte direkt uppstyrd när man ska till jobbet och när man ska hem från jobbet hoppas man verkligen ingen möter en för så ser jag ju inte ut egentligen ;( hahaha!

Hmm.. mitt hår är kaoooooooooooooooooooooos. Allt är kaos. Vädret har jag hatkärlek till som jag har till allt annat...fan ta det. DEt påminner mig om något jag absolut inte ska påminnas om. I REFJUSE THE POWER jag stavade helt galet jag vet men kändes så rätt.


DONT TOUCH M Y FUCKING PURSE. Man kanske borde köpa sig en touch mobil falla för grupptrycket och känna sig som en i mängden, en kossa lika dan som alla andra töntar. Inget liv förutom mobilen. NEJ jag måste motstå för att bevisa att man klarar sig utan. desutom hatar jag facebook ändå jag sitter ju bara vid msn och alla mode bloggar (tro det eller ej) och lite gay sidor om det finns tid och lust.


och här såklart:) jag hade jätte många unika besökare denna vecka wtf vem fan är ni? tala till mig. haha. känns bara jätte mysko om alla är hemliga då känns det som det är folk som egentligen inte borde läsa detta. Har ju mina aningar måste jag erkänna.peace

det där var nån annan det där var inte jag förlåt tusen felsteg

Jag jobbar för mycket. Ikväll vill jag verkligen träna, ikväll vill jag och måste få boxas. Hinner aldrig riktigt ta tid att varva ner och bara vara. Borde göra det ikväll men känner verkligen att jag måste slå någon eller något, väggen var för hård. Fikade med markus idag det var så himla trevligt men som vanligt beställer jag in en moca och en fet choklad kaka och rör dom inte ens, bryggis och ciggisar är bäst för mig.
Kanske skiter i allt och åker in och kollar på när markus dricker öl istället, får se hur jag gör...
peace

det där var nån annan det där var inte jag förlåt tusen felsteg det enda som jag kunde vara


Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati [Eller jo det gör jag visst] Inga kan ta fel på varann som vi

Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån

Det kanske var pundigt, det kanske var bra .Lars winnerbäck - jag fattar alltihop Vet inte vem som säger vad men vet att jag kanske inte säger allt.

om du går ut i solen
och sätter dig en stund
för att natten blev så virrig
för att känslorna gick runt

för att jag aldrig nämnde
att det du gör är bra
och att jag är lika vilsen
och för att jag aldrig sa

jag fattar alltihop
jag fattar alltihop

om du sitter och skriver nu
på långa kloka brev
om vad vi hann och inte hann
och allt som aldrig blev

om citronerna och träden
och långa vägar bort
om tid som går och inte går
om lust som kokar torrt

jag fattar alltihop ...

om du repar upp historien
fast den är så dum
om att klia tills det blöder
på en och samma punkt

det där var nån annan
det där var inte jag
förlåt tusen felsteg
det enda som jag kunde vara

jag fattar alltihop ...

Fuck vad bra den är...

do you feel it . skin


Jag önskar mig så mycket.

Jag orkar inte försöka mer, orkar inte. Helt slut från topp till tå. Jag hatar att alla är borta, att alla flugit iväg, var, varför blev inte jag född med vingar, jag vill också flyga jag vill lämna och aldrig titta tillbaka. Robyn kanske har rätt i sin låt som jag inte riktigt klarar av att lyssna på, jag kanske inte klarar det för den är så rätt. And it hurts whit every heartbeat.

Damm kommer alltid tillbaka hur mycket du än städar hur ofta du än städar så kommer damm alltid tillbaka.
Varför är det så att varje gång man slår på tv och ska kolla ex vänner eller 2 and a half men så är det alltid ett avsnitt man sätt.......är inte det jätte skumt, och ändå kollar jag inte speciellt ofta på tv.

Jag vill ha en hund så sjukt mycket att tårarna kommer fram. Jag ser tårarna i speglen och jag känner dom på min kind. När ska jag sluta gråta.

Likgilltig är ett hemskt ord, det är hemskt att stöta på det, att gå in i det. Du vill inget, du är inget, du bara är. Fan vad det är..........

Förstår inte vad människor ser i att festa..........det är super trist. super trist. Bli full, inte vara sig själv längre ( gillar ingen sig själv då? ) Inte speciellt attraktivt. Man raggar på någon man tycker är skit snygg för att man känner sig ensam, vilket är patetiskt men ändå hemskt också för sen när man blir nykter är ju oftast denna människa inte så fin längre, snarare rätt ful och tråkig.

Jag tror alla har sett det där avsnittet i 2 and a half men där alan ser sitt ex och hennes nya man hångla över allt...var han än är är dom där. Lite ironiskt men ändå sant också........
Har ni varit med om någon gång när ni ligger och har det trevligt näst intill sex med en människa så råkar ni bara flacka med blicken till den andra soffan och där sitter hon VAD I vad gör hon där......du nästan ser henne hur hon sitter där och skakar på huvudet......och så från en sekund till den ena är du helt avtänd och du kan inte ha sex eftersom du börjar tänka om du är sjuk i huvudet som ser sådana saker, du tittar ditt igen och hon ler.......hon vet att hon lyckades. Sen blir det jobbiga vad du säger till din sexpartner men om du är så störd att du ser sådana här saker så har du förmågan att ta dig ur vilka sitvationer som helst.

f u c k ( jag bokstaverar )


Fan vad jag borde sova. fuck.


kort och gott.

Nu blev det massa inlägg men sitter och äter mammas äppelpaj och dricker kaffe och känner att jag absolut inte vill jobba för solen skiner så vill hellre gå en sväng, vädret påminner mig om fel tider. Som sagt måste jag nog sluta skriva nu om jag ska hinna med t banan som går om fem minuter..........ville bara berätta att ja köpte två jätte fina tröjor igår, en svart och en gräddvit, tjockisar. men nu är jag helt ställd för vet inte vad ja ska ha till dom.

Köpte även en mössa, den efterlängtade mössan. I love you.

Nähepp, försökte fläta håret imorse men gick inge bra.. Hela friösrsalongen ville klippa av mig allt hår igår dom var verkligen svin taggade jag med för den delen, men gjorde det inte vet inte men är lite små skraj. Men ska en dag en dag........åker jag från sverige så klipper jag DIRR.

"i want some pussy"

Hade fotbolls kväll med grabbarna grus vi mös sönder i soffan och pratatde pussy. Sen rökte vi lite roliga saker som vanligt för att göra pussy skämten för grova. Love it.

PEACE

Denna låt beskriver exakt på prick hela mig, vill bara sätta mig ner med en gitarr och sjunga ut för mänskligheten. Jag ryser tror jag aldrig varit med om att något kommer till hjärtat på detta sätt. ÅH fina låt.

Brandi Carlie - What can i say

Look to the clock on the wall
Hands hardly moving at all
I can't stand the state that I'm in
Sometimes it feels like the wall's closing in

Oh Lord what can I say
I'm so sad since you went away
Time time tickin' on me
Alone is the last place I wanted to be
Lord what can I say

Try and burn my troubles away
Drown my sorrow the same way
It seems no matter how hard I try
It feels like there's something just missing inside

Oh Lord what can I say
I'm so sad since you went away
Time time tickin' on me
Alone is the last place I wanted to be
Lord what can I say
Oh Lord what can I say

How many rules can I break
How many lies can I make
How many roads must I turn
To find me a place where the bridge hasn't burned

Oh Lord what can I say
I'm so sad since you went away
Time time tickin' on me
Alone is the last place I wanted to be

Oh Lord what can I say
I'm so sad since you went away
Time time tickin' on me
Alone is the last place I wanted to be
Lord what can I say
Oh Lord what can I say


Du MÅSTE lyssna. Annars slutar jag andas för er skull. :)

peace

Tack kära greys anatomy att jag hitta denna underbara röst.


exakt

There's something to be said about the glass half full. About knowing when to say when. I think it's a floating line, a barometer of need and desire. It's entirely up to the individual and depends on what's being poured. Sometimes all we want is a taste. Other times there's no such thing as enough... The glass is bottomless and all we want is more."baby i need you to get rich or die trying" - "i think thats whats gonna happen im gonna die trying"

I die i die i die i die...osv, hennes personlighet i serien är ju förifabian den bästa jag sätt älskar när hon gråter för att hon inte får ha sex så skön, känns lite som en grej jag skulle kunna göra haha! Hennes stil är ju också helt underbar, nej fy vad käääääääääääääääääääääääääääääääär jag är!

What if this was good and I know its bad changing everything, everything I am But I don't really care I just want to be in the same line in your harmony and I think of you every night


Det där är jag.
Jag är besatt av the real L word nu..
fattar inte vad alla ser i whitney äcklig.
knullar två brudar med samma strap on.
vem gör så?
haha.
helt upprörd.
Hon är bara blåst i huvudet som säger hela tiden att hon är kär i alla och är helt seriös.
det är skrattretande, hon är helt blåst. Helt blåst. haha. visst snygga kläder men thats it.


Love Darling - This time.

fuck

fuck. Ska jag göra rasta flätor eller?, så jävla trött på håret. Så jävla trött på kockmössa. sug. Kommer köpa en mössa imorgon som jag förevigt kommer vara kär. Vill så jätte gärna ha en liten vovve.

ÄR LEDIG HELA JEVLA HELGEN, GULD VÄRT, SLIPPER GÅ UPP FEM EN LÖRDAG MORGON. Jag ska så chilla gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet.

Imorgon ska jag köpa mössan, spikat. Vill låna carlings, fattar inte varför jag inte sett det förr?, så vackra kläder.
Är helt såld på skjortor för tillfellet.

Igår kväll var ingen bra kväll. Jag är expert på att dra till mig gamla saker. NEJ UT MED DET GAMLA OCH IN MED DET NYA. Blir nog rensa gaderoben i helgen för andra gången, och slänga allt typ.

sexsexsexsex, kan inte sluta tänka................


peace

Jag känner för att få utlopp för alla känslor, sno en bil, dricka massa röka och köra död snabbt. Allt man inte får/ska göra helt enkelt.

 

Precis samma utbrott som shane får när hon lämnar carmen vid bröllopet, för ibland känns det som jag gjorde exakt samma sak. Sen vill jag kanske göra allt det där för att det känns jävligt rätt i stunden eller nu ljög jag det skulle kännas rätt i alla stunder.  Sen kan vi ju hoppas på att jag krockar så jag slipper jobba.

peace

Det var glada dagar i skärgården, ska ha ett hus där och en fin båt någon dag.

Jag blir ett monster av detta jobb.
Dricker kaffe.
Har vitt på mig.
Vill slänga i mig hela socker påsen, men kan ej då spyr jag och måste hitta nya kläder, för jobbigt.
Hoppas på regn hela dagen tills klockan sex då jag stänger.
Röksugen.
Vill träffa Louise ikväll.
Måste köpa nya tjocktröjor imorgon har inga.
Ska på massage på Fredag.
Onsdagen är oklar vad vill folk.peace

jobb

Ska upp imorgon klockan tjugo över fem, jobbar ihjäl mig. Men efter jobbet ska jag åka till emmas land, ska bli sjukt trevligt att andas frisk luft, åka båt och äta kräftor hoppas jag på. Sen har vi lite spex planer som kommer bli fin fint. Måste sova NU men ska först prata med fina folk. En bild också på den snyggaste kvinnan i hela världen, utan TVEK.
En månad på söndag. YES.

peace

RSS 2.0