What if this was good and I know its bad changing everything, everything I am But I don't really care I just want to be in the same line in your harmony and I think of you every night

åh mina lila byxor har jag kvar måste införskaffa en blå tisha kanske långt hår också..


Then Brian comes in and I change up the tempo....

why are you bringing me down man-


fuck me fuck me fuck me

Anrop yepp. Såg girl whit the dragon tattoo så bra, så bra. Nya salander hade så fruktansvärt slank och fin kropp det var helt störigt fin kropp hon hade.

Men ska till jobbet snart, blä. Ikväll ska ja väl träffa någon om jag orkar och känner att det är trevligt, har redan lovat bort mig till en fin sak så ska la hålla det!
Har jag sagt hur mycket jag hatar frukost? ne då säger jag det igen jag HATAR frukost... äckligt.
Furutom på sommaren då da men trevligt sällskap ute i solen kanske på gräset en cigg efter och så mår man fint.
Men i det läget är väl allt bra då kan jag äta gräs bara jag får sitta där i solen..

Det går dagar som jag inte märker, det går dagar som bara svischar förbi det går dagar jag tänker mycket, dagar jag inte alls tänker då mitt hjärta bara slår hårt, så hårt så jag inte kan andas. Idag är en sådan dag jag tänker.. gillar inte dom dagarna.


peace

i fucking love you


Ska tatuera sönder mig och sätta nitar på alla mina jeans shorts och jenas västar, sen drar jag. hejs!

S

Fitta. har aldrig varit så splittrad. vad händer .


jomen visst


a lot like love

min favo film gick på tv ikväll, wi. Hade fått en konstig komentar på bloggen.. orkar inte reflektera vem det var ikväll......ska sussi kuddi nu. lång dag imorgon kanskee norra brun imorgon har typ tio tusen fri biljetter plus två gratis hela året kort.


ps. ja åker snart.             ps..................................................................................................................so mutch


i dont belive in love anymore

UPPDATE

Halloj!  (du har en fågel på dig)

Ska ta t banan till skärmabrink om tio gå lite röka lite sen jobba på disney on ice, ska bli så kul. måste bara få i mig denna nedrans macka.

Mobilen är stulen, hände på nyårsnatten runt 1? 2? minns inte. Men lite skönt att få helt ny men ändå jobbigt..jaja..

Spanien resan med mamma var NICE så bra, red dromedar var högst upp i bergen badade i havet åt hummer stekte min mat och mådde så jävla bra, brun är jag också :)

trummvirrvel............JAG BOKADE EN RESA IGÅR SOM AVGÅR OM EN CA EN MÅNAD OCH JAG BLIR BORTA LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE.
Känns så jävla fantastiskt, jag ska till paradiset och bli ren i själen.

Nyårslöfte; inte titta bakåt.........


PUSSS

RSS 2.0