Info

Nu skriver jag från min nya iPhone yes ni hörde rätt Therese har gjort det haha men man ändrar tanke sätt och ja på äldre dagar har jag insett att den behöv i mitt liv så min nya vän ska få ett namn inom en snar framtid hAha och Pontus gav mig det bästa. Jaja intresse snuddarna hoppar. För övrigt har jag haft en fantastisk dag. Avslutat med prat om livet med pappor nej nu måste jag sova jobb i morgon :) pussssssssssssss


ingen läser detta ändå.

Trevlig helg har umgåts med natta, lördagen fikade vi och var på grill middag hos hennes jobb kompis sen kolla vi film och jag sussa där. sov så gott inte sovit på evigheter typ...sen idag så blev det shopping för mig buffemat kaffe vin öl sen bio, snowwhite as bra film :) Dom slogs jag blev inspererad. Känner för att slå dig eller nej slita ut ditt hjärta för du har slitit ut mitt. Du har spottat på mig, sparkat på mig när jag ligger ner. Jag är arg. Besviken. All respect jag hade för dig är bort blåst all vänskap jag trodde vi skulle få en gång är raderad. Jag vill skricka på dig skicka hot mejl som du brukar göra men jag orkar inte jag har ingen ork kvar. Du är inte värd det. För mig är du avskum. Kasta sten i glashus. Fy fan. Hämnden är ljuv och tro mig den kommer. Som sagt jag är inspererad.
 
Jag vill bara gråta men jag kan inte det kommer inga tårar. Måste avreagera mig. Måste komma på ett bra sätt.

Who the fuck do you think you are I¨m Katie fucking Fitch , who the fuck are you

Från minut till minut från timme till timme från dag till dag från vecka till vecka. Men där tar det slut, hoppas snart det blir månad till år, och sen massa år, åtminstone något. Men jag ljög lite för en månad har det gått.
 
Nu fattar ingen något men det är ju lite min grej. Jag menar att det växlar vad jag tänker vad jag känner vad jag...
Men ikväll är det en sådana där timme tror det var två igår inte säkert.
 
 
Igår åkte jag bil till ett ställe jag inte sett på länge vet inte varför jag ville se det jag bara ville. Djup och lite små konstig som jag är.
 
Hade lust då att åka ditt igen och sätta mig på stranden och gråta, röka och gråta. Inte för att jag behöver utan för att jag ville.
 
SÅ happytime. Jag är glad fint väder så sjukt fint väder. Sol. Jag är brun. Elin och jag hade en fantastisk dag.
Imorgon ska jag jobba börjar 7 och det känns så bra haha för sen på kvällen kommer nadia och då ska det lagas mat och prata om allt och lite till och ja livet är ändå väldigt fantastiskt . Men ibland måste jag få vara lite djup ochsådär...
 
Sen så har jag bara en fråga till allmänheten. Varför är du så otroligt söt, du får mig att le sådär som jag inte gjort på länge. :)
 
 
Sen så har jag fallit pladask för skins. SE SKINS. season 3 och 4. finns på youtube bara sätta igång :)
I know you, Naomi! I know you're lonely. I think you need someone to want you... Well, I do want you. So, be brave and want me back.

RSS 2.0