Humor är viktigt ^^


fuck me


hallå

förut fick ja ju komentarer wtf :(

ULLARED

Varför blir det alltid att ja bloggar i småland? Kanske för jag har lite tid över........eller hmm..
Idag har jag iaf kört till ullared och lite på hem vägen, känner mig som en duktig kisse trots lite misstag :)
Men men......... Ikväll är jag ganska glad. Hittade en jätte fin klänning som egentligen är töntig men ska nog tuffa till den möhöhö...sen en topp som ser ut som en bakelse en vit lång sak och en fransfilt som är en tröja.....hmm detta kan bli intressant eller vad säger ni? Sedan massa underkläder i alla dess former och små trassel. Sedan en jätte fin sak som det stod LOVE med stora bokstäver i svart trä sen vare så man kunde ha tre fotografi under...sen en sådan fast i litet format med bara ett foto..........frågan e vem fan ja ska ha där men det lär väl lösa sig ;) Annars får väl grann katten erbjuda sig höhö! MEN fy fabian vad man ska åka ditt när man skaffar eget så jävla balla vackra fina saker det finns där.............sinnes!!!!! Man blir ju lite öm i hjärtat och nostalgisk 8stvas de så? ) men de får gå över :)

Imorgon ska ja hitta på massa bus hoppas jag......................
peace

uppdate in pic


humooooooooooooooooooor

MU
sa kossan
vad säger geten?
Vaaad
^^
:p
den säger käften din neger fitta
skoja
gu va grov
hahah wtf
vilken grov
get
fy skäms "slår geten på rumpi"
Va är det med dig???!

hoppas morgon dagen blir vackrare

Ikväll sa en människa rätt många elaka saker till mig, men jag tror jag behövde det. Man lär sig verkligen av sina misstag eller åtminstone hoppas jag det, ikväll insåg jag verkligen hur jag gått och byggt upp någon form av förälskelse på någon som jag egentligen inte alls är rätt för. Eller jo kanske men inte just nu, hade jag verkligen velat ha det så hade jag fått det men jag sabbade för mig själv och nu när jag tänker tillbaka så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta .......har ont i hjärtat men bara för jag gjorde ett sådant misstag. Men bara jag som är sårad denna gång så det är skönt. Att såra någon annan vill jag nog aldrig göra igen, inte medvetet.

Men känns som jag borde dra mig själv i kragen riktigt ordentligt, så saker och thing gjorda och sluta festa bort......

peace

-


Feels so good being bad
There's no way I'm turning back

Saknar du henne?

Hade glömt eva dahlgren, hade glömt denna underbara fina låt, ängeln i rummet. Minns när du spelade den för mig så fint och lesbiskt gjort av dig.

Kom på mariette här om dagen fy fabian vad jag måste se henne snart, hon sjunger så man får gåshud.
Igår låg jag i sängen bara låg, pallade ej.
Ikväll pallar jag, har fått semester nu WI blev dock ingen champange, systemet var ju stängt fan.
Ska upp på skinnis berget och träffa ELIN :) ska dricka mig lite full och dra ut ska bli mysigt värre. Känner verkligen för det. Måste bara komma här i från har fastnat med fin musik. Måste sätta på lite mer party musik och dansa eller något i den stilen. Kanske man borde duscha också om man känner sig som en fräsch person men tror fan jag ej gör det. ^^

Nej nu ser jag att solen kommer fram, får slänga på mig något och dra...kanske dricka lite vin, mm vore fan gott..

PEACE

i dont like the drugs but the drugs like me

varit ensam hemma i snart två dygn, kläder överallt. Jag är överallt dansat i köket i en timme och sprungit runt helt utråkad klättrar på väggar. Men orkar inte ge mig ut...........eller ska jag? NEJ ja jobbar imorgon och ska vila. Imorgon blire faktiskt en mysig dag. inge bra att ha en bag in the box med rose hemma.....inge bra det.

hahah.

Lördagen blev trevlig haha, jag tappade ju bort mitt kors i örat innan jag skulle dra på kvällen och tänkte då skrockfull som jag är ...det kommer hända något skumt ikväll. Hittade korset i alvedon förpackningen i morse dock. så stört konstigt.

sexsexsexsexsex...............nadia måste ringa mig snaaaaaaaaaart hoppas hon kommer hitt med lite skoj.

PUSS

det går bra nu :)

sjukt bra kväll igår, markus e min självfrände inom öl hahaha. fan va kul vi hade cykla runt söder. Sen vågade jag mig entligen på en riktigt efterlängtad person och det gick jävla bra som vanligt nu för tiden :D älska sommaren..


och mitt nya avklippta hår äger sönder och färg har man också fått........nej men fan ja e bara gla.......
och imorgon blire tjejfesten kommer bli tungt ;)


ne nu ska ja snart upp och jobba..........red hot chili peppers e fanimej bra..... carlingsresan var också förjävla bra........niclas e bra vän han markus..........har skypat med elin ikväll var förjävla bra det med.....peace ;)

RSS 2.0